GEBRUIKSAANWIJZING

Trolleys: 

Nadat U uw trolley heeft uitgeklapt en uw tas heeft vastgezet stelt U de snelheid in. Daarna kunt U via de start/stop knop de trolley weer stoppen, indien U er weer op drukt zal de trolley dan weer dezelfde snelheid aannemen. Let op dat u de snelheid niet te hoog heeft staan als U de trolley voor de eerste keer aanzet.

Accu's: 

Accu's meteen na gebruik opladen. Laat de accu niet constant aan de lader staan hier wordt de accu "lui" van. Indien de accu voor meerdere weken (b.v. winterperiode) wordt weggezet na het opladen, moet U deze weer opladen binnen 2 maanden. Herhaal dit indien nodig. Voor langere levensduur van de accu is het aan te raden de accu pas op te laden als de minimaal 75% leeg is. Opladen na 9 holes is dus niet bevorderlijk, doe dit dan na 2 of 3 keer 9 holes. Zorg dat U de accu droog en vorstvrij opbergt als U deze niet gebruikt.

Onderhoud: 

In principe zijn onze trolleys onderhoudsvrij en is het niet nodig deze te servicen indien U de trolley regelmatig reinigt en de freewheels/as regelmatig smeert. Losse schroeven moeten echter meteen worden vast gedraaid. Zie ook reinigen!

Regen: 

Trolleys zijn bestand tegen regen en spatwater. Indien de trolley echter niet wordt gebruikt (b.v. tijdens pauze) parkeer de trolley dan binnen of onder een afdak.

Reinigen:

 Was uw trolley regelmatig af met een spons of oude afwasborstel met lauw water met allesreiniger. Verwijder vuil en zand om slijtage te voorkomen. Gebruik hier geen hogedrukreiniger of luchtpistool voor. Hierdoor spuit U nml vuil en water in de draaiende delen waardoor er extra slijtage ontstaat. Houdt met name de as en de binnenzijde van de achterwielen goed schoon. Indien uw trolley is voorzien van freewheels smeer deze dan min. 1x per maand met siliconenspray met teflon. Teflon smeert en siliconen stoot vuil en water af. Gebruik hiervoor geen gewone olie of vet, deze houden nml vuil en water vast.